Városi nyugdíjas karácsony


2010-12-20 23:08:44  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Városi nyugdíjas karácsony főképe
A hagyományokhoz híven idén is szervezett karácsonyi összejövetelt Pápa Város Önkormányzata Családsegítő Szolgálata a Jókai Mór Művelődési Központban.
Az alkalmon Áldozó Tamás alpolgármester köszöntötte az időskorúakat és kívánt békés karácsonyt nekik.
A műsor a Munkácsy Zenestúdió vidám zenés-táncos összeállításával folytatódott, majd az ajándékutalványok átadásával zárult.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-15 20:43:36

Négy épületen dolgoznak a kivitelezők az energetika projekt keretében


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 23:53:15

A közösség karácsonyfája a Vajda lakótelepen


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 20:43:30

Kisgrafikák a nagyvilágból


ajánlott cikk főképe

2020-01-16 21:17:05

Refis Bábozda