Micimackó karácsonya


2010-12-21 19:01:39  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Micimackó karácsonya főképe
A Pápai Gazdasági Szakképző Iskola székhelyintézményében (volt Közgáz) ma reggel tartották a hagyományos karácsonyi műsort, melyet a Jókai Mór Művelődési Központ színháztermében rendeztek.
Az iskola énekkara és az irodalmi színpad vidám ünnepi előadásában a Micimackó karácsonya című darabot nézhették meg a diákok és a tanárok.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-09 17:03:47

Munkácsys siker a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen


ajánlott cikk főképe

2019-06-02 23:46:38

Elindultam szép hazámból...


ajánlott cikk főképe

2019-05-24 13:48:48

Megváltozott a közlekedési rend


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 21:16:02

Miért jó egy vállalkozónak, ha van tudatosan felépített üzleti modellje?


PÁPA időjárás