Az Acsádyban már kicsengettek


2010-12-21 19:04:51  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Az Acsádyban már kicsengettek főképe
Betlehemes műsorral zárult le az idei év az Acsády Ignác Szakképző Iskolában ma délelőtt 10 órakor. A diákok zenés, verses műsora után Kemény Éva búcsúzott a diákoktól. Az igazgatónő a műsorra utalva elmondta, hogy az emberek többsége várja a Messiás eljövetelét, ám amikor itt van az idő, nem jut hely neki, ahova befogadnák.
– Ezen a karácsonyon gondoljunk azokra, akiknek nincsen otthona, fizikai és lelki értelemben is, szegényekre, betegekre, idősekre és a szomorú emberekre egyaránt, azokra, akiket nem hallgat meg senki.
A műsor végén a diákok közösen elénekelték a Mennyből az angyal című dalt. Holnaptól egészen január 2-ig téli szüneten lesznek a diákok.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-23 21:59:17

Egyedülálló és különleges: Magyarország kínai festőművészek szemével


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 15:12:54

Készül a piaccsarnok betonaljzata


ajánlott cikk főképe

2019-06-05 11:08:20

Pünkösdhétfőn Ökumenikus Nap az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-06-05 21:44:35

„Legyen ez az ünnep minden Pápai Tankerületi Központban dolgozó pedagógusé”


PÁPA időjárás