Karácsonyi műsor a Petőfiben


2010-12-21 19:06:42  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a Petőfiben főképe
A Petőfi Sándor Gimnáziumban minden évben a karácsonyi műsort a 12. évfolyam egyik osztálya szervezi. Így történt ez az idei évben is, ma délben. A 12. B. színvonalas karácsonyi produkciója után elkezdődött a közel kéthetes téli szünet a diákok legnagyobb örömére.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-26 22:19:38

Sokszínű zsidóság


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 17:53:00

Népdaléneklési versennyel kezdődött az Allegro Napok


ajánlott cikk főképe

2019-06-06 22:01:46

A te döntésed - Zacher Gábor előadása


ajánlott cikk főképe

2019-06-15 00:42:34

Bikini koncert a fesztivál első estéjén


PÁPA időjárás