Gyertyagyújtás és hangverseny


2010-12-21 19:16:04  | cikk: Tóth Tamara  | 


Épületes, szívet melengető és a hagyományoknak megfelelő hangversennyel zárta az idei évet a Türr István Gimnázium ma délben. A diákok az előző évekhez hasonlóan idén is a Nagytemplomban tartották nívós rendezvényüket, amelyen a hangsúlyt a fúvós hangszerek kapták. A kórusban együtt énekelt öregdiák a legkisebb gimnazistával, a gyönyörű többszólamú karácsonyi dalokat egy-egy hangszeren játszó diák szóló előadása szakította meg. Az ünnepi műsor és az idei év gyertyagyújtással zárult.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-21 19:58:06

Gyurátz Ifjúsági Nap


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 19:53:32

Magyarnak lenni, magyarnak maradni


ajánlott cikk főképe

2019-12-02 21:06:19

Adventi készület a Nagytemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-10-05 23:11:20

Robotok a vörös bolygón