Karácsonyi koncert a Bartók Béla Zeneiskolában


2010-12-22 10:06:25  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Karácsonyi koncert a Bartók Béla Zeneiskolában főképe
A Bartók Béla Zeneiskolában tegnap délután tartották dr. Molnárné Szabó Dóra tanítványainak karácsonyi zongorahangversenyét az intézmény dísztermében.
- A zeneiskolában a félévi beszámoló kétféleképpen történhet. Az egyik a januári, a másik a karácsonyi vizsga, melyeken beszámolnak tudásukról a növendékek és egy koncerten ezt be is mutatják az érdeklődőknek. Ma dr. Molnárné Szabó Dóra zongoratanárnő növendékei léptek „színpadra” majd a műsor végén egy karácsonyi ajándékkal is meglepték szüleiket- hangsúlyozta Hetyei József igazgató.A színvonalas összeállításban szerepelt Bach, Debussy, Schubert, Mendelssohn és Chopin is. Az ügyes kezű tanulókat tapssal jutalmazták a jelenlevők.

A fellépők:Karácsonyi Márk, Mezei Dorina, Cserneczky Laura, Csőre Regina, Kovács Mirtill, Töreki Eszter, Simon Annabella, Laub Emma, Erős Nikolett, Bedecs Brigitta, Piller Károly, Kovács Réka, Sándor Mária, Domonkos Eszter, Turi Eszter, Kovács Noémi, Présing Zsófia, Piller Ádám, Nyilas Édua, Vajda Bálint, Szabó Fanni, Bertalan Brigitta, Csizmadia Kinga, Gregosits Dalma, Polgár Dorottya, Ellmann Virág, Bakos Fruzsina és Ellmann Gergely.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-17 16:23:48

Közel száz diák versenyzett az Észkerék csapatversenyen a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 20:11:32

Nagyértékű informatikai eszközöket kapott a Pápai Tankerületi Központ


ajánlott cikk főképe

2019-12-13 18:14:52

Átadták a Mosolydobozokat


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 19:00:20

Jazz és klasszikus zene