A Lombard is pályára lép a 19 csapatos teremtornán


2010-12-22 16:09:51  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Magyar Labdarúgó Szövetség szervezésében január 9-én rendezik a Borsodi Teremlabdarúgó Bajnokságot. A futballfesztiválon tizenkilenc csapat vesz részt, a nyíregyházi, szegedi, és szombathelyi selejtezőket követően a döntőt Debrecenben rendezik meg. A három helyszínen hat-hat csapat játszik majd a továbbjutásért. A záró tornára a selejtezőkből a három győztes és a két legjobb második helyezett jut be. A Lombard Pápa január 15-én a szegedi selejtezőn vívhatja ki a továbbjutást, csoportjában a házigazda Szeged és a Vasas szerepel.

A csoportok beosztása:

Nyíregyháza, január 9.
A csoport
Nyíregyháza Spartacus
MTK Budapest
Gyirmót FC

B csoport
Diósgyőri VTK
Enternet-FC Tatabánya
Dunakanyar-Vác

Szeged, január 15.
A csoport
KITE Szeged
Vasas
Lombard Pápa Termál FC

B csoport
Kecskeméti TE-ERECO
Szolnoki MÁV
Ferencváros

Szombathely, január 23.
A csoport
Szombathelyi Haladás
Újpest FC
Pécsi MFC

B csoport
Győri ETO FC
Rákospalotai EAC
BFC Siófok

(mlsz.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-09 11:58:40

Új helyszínen rendezik a Lovasmajálist


ajánlott cikk főképe

2019-08-13 14:04:04

60 kilométer hat óra alatt


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 15:47:52

Zsoodance nyári tábor


ajánlott cikk főképe

2019-06-13 18:04:35

Túlélőfutás: A hőséggel és az akadályokkal is megküzdöttek


PÁPA időjárás