Dr. Kovács Zoltán a megyei kormányhivatal vezetője


2010-12-23 11:27:29  | cikk:  | 


Tizenkilenc kormánymegbízottat nevezett ki Orbán Viktor miniszterelnök ma az Országházban a január 1-től létrejövő megyei kormányhivatalok élére. A Veszprém megyei kormányhivatalt dr. Kovács Zoltán pápai polgármester vezeti.
Orbán Viktor szerint precíz, pontos és barátságos államot kell létrehozniuk a kormányhivatalok vezetőinek; egy évük van arra, hogy rendet tegyenek, hogy minden ballaszttól megszabadítsák a magyar államot a közigazgatás középszintjén.
A polgármesterség összeférhetetlen a kormányhivatal vezetői tisztségével, így Pápán - előreláthatólag tavasszal - időközi polgármester-választásra fog sor kerülni.
(Forrás: origo.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:43:02

Lombosi Sándort Grőber Attila visszaléptette a képviselőjelöltségtől


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 21:00:34

A Pápai Művelődéstörténeti Társaság közgyűlése


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 14:01:20

Felhős ég és felhőtlen szórakozás - Borszombaton is fergeteges hangulat


ajánlott cikk főképe

2019-07-31 21:23:00

Megújul a járda a tapolcafői Park utcában


PÁPA időjárás