Eredményes évet zártak karatékáink


2010-12-23 14:34:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Eredményes évet zártak karatékáink főképe
Januárban házibajnoksággal indult a Griff SE versenyzőinek a 2010-es szezon. Sikeres volt a megmérettetés, hiszen 19 csoportban több mint 50 versenyző mérte össze tudását, ebben a mezőnyben a pápai klub négy arany, hat ezüst és hat bronzéremmel zárta a napot. A sikerekben bővelkedő esztendőt Bolla András foglalta össze.
- A háziversenyt követően áprilisban kezdődött a diákolimpia selejtező Komáromban. Benkő Noémi innen továbbjutott a döntőbe, Szeghalmon végül országos második lett. A hónap végén jótékonysági bált rendeztünk, az ebből befolyt összegből tatamit vettünk az emeleti edzőterembe. Május 9-én Tarjánba utaztunk a VII. J&S Speed kupára, ahol Benkő Noémi aranyérmes lett, ezt a címét ősszel sikeresen védte meg, egy immár nemzetközi mezőnyben. Május végén Kapuváron egy meghívásos gyermekversenyen voltunk, eredményeink: négy arany, hat ezüst, öt bronzérem. A nyári szünetben klubmelegítőt vásárolhattunk a támogatóink jóvoltából, ilyenre az egyesület 28 éves fennállása óta nem volt példa. Jutott még a szponzori pénzből testpajzsokra, fejvédőkre, kesztyűkre is. Az ősszel ugrásszerűen megnőtt gyereklétszám miatt nagy hasznát vettük az új felszereléseknek. November 20-án a gyöngyösi utánpótlás magyar bajnokságon Benkő Noémi magyar bajnoki címet ünnepelhetett, Nagy Benedek az országos rangsor harmadik helyén végzett. Az év utolsó versenye Nemesócsán volt, a IV. Polgármester kupa - Slovakian Openen hat ország, 250 versenyzője közül Ábrahám Zsanna, Nagy Benedek és Nagy Lénárd is ezüstérmet szereztek, Benkő Noémi harmadik lett.
A klub 2011-re hagyományteremtő céllal házibajnokságot rendez, emellett további övvizsgák, gyerekversenyek, táborok, kirándulások szerepelnek a tervek között. A sportolók a jótékonykodásról sem feledkeznek meg, szemétszedést, csökkent képességű emberekkel közös programokat valamint egy fenyőfői faültetést terveznek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-19 14:39:39

A feljutást tűzte ki a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-12-09 20:00:55

A Klausz-Csányi kettős nyerte a Mikulás Ralley-t


ajánlott cikk főképe

2020-01-12 17:53:19

Terematlétika bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-02-01 15:24:30

Hasznos volt a 90 perc