Kosárlabda: Az országos elődöntőre készül a Refi lánycsapata


2010-12-27 10:47:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kosárlabda: Az országos elődöntőre készül a Refi lánycsapata főképe
A közelmúltban nagyszerű eredménnyel hívta fel magára a figyelmet a Református Gimnázium lány kosárlabda csapata. Cserneczky Attila együttese ugyanis sikeresen vette a megyei finálét, így már az országos elődöntőre készülhet, a lányok heti három alkalommal tréningeznek az országos tornára.
- Azért is szenzációs ez az eredmény, mivel már jó pár éve nem tudjuk megverni az ajkai Bródy Imre Gimnázium csapatát, szerencsére ez most sikerült – mondta Cserneczky Attila. A mi csapatunk gyökeres változásokon ment át az elmúlt időszakban, az irányítónknak szívproblémák miatt fel kellett hagyni a játékkal, a centerünk pedig térdműtéten esett át. Újra kellett szervezni a gárdát, sajnos azonban a létszámhiány továbbra is gondot jelentett, így egy cserével utaztunk el a megyei döntőre. Az első félidőben 26-13-ra az ajkaiak vezettek, a vert helyzeten szerencsére sikerült úrrá lenni, és a második félidőben egy felszabadult, jó játékot bemutatva négy ponttal legyőztük az ellenfelet. Az országos elődöntő mezőnyét egyelőre nem ismerem, bízom a lányokban, remélem az Ajka ellen mutatott játékot sikerül ismét kivinni a pályára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-24 16:32:44

Böröczky bombagóljával nyert a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 15:36:14

Perutz FC: Folytatódott az idegenbeli sikerszéria


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 13:57:21

Tovább várat magára a Kilián DSE első sikere


ajánlott cikk főképe

2019-10-30 23:47:05

Emelt fővel búcsúzott a Perutz a Magyar Kupától