Ha megkapom a bizalmat, vállalom a jelöltséget - Beszélgetés Áldozó Tamással


2010-12-27 16:42:32  | cikk: HuHa  | 


Ha megkapom a bizalmat, vállalom a jelöltséget - Beszélgetés Áldozó Tamással főképe
December 23-án dr. Kovács Zoltán átvette kormányhivatal-vezetői kinevezését Orbán Viktor  miniszterelnöktől. A polgármesternek a kinevezés napjától számítva 30 nap áll rendelkezésére az összeférhetetlenség megszüntetésére. Amennyiben dr. Kovács Zoltán lemond polgármesteri tisztségéről, időközi polgármesteri választást kell tartani, erre legkorábban márciusban kerülhet sor. Dr. Kovács Zoltán egy veszprémi hírportálnak azt nyilatkozta, hogy a város jelenlegi alpolgármesterét javasolja polgármester-jelöltnek. Dr. Áldozó Tamástól kérdeztük, elvállalja-e a jelöltséget. 
- A Fideszben szigorú eljárás szabályozza a polgármester-jelölt kiválasztásának feltételeit, több szerv egybehangzó döntése szükséges a jelöltté váláshoz. Amennyiben a helyi közgyűléstől és a többi döntéshozótól is megkapom a bizalmat, vállalom a jelöltséget.
- Az időközi választások időpontjáig alpolgármesterként irányítja a várost. Mik az önkormányzat előtt álló legfontosabb feladatok?  
- Az elfogadott költségvetési koncepció alapján össze kell állítani a város 2011. évi költségvetését; ez minden más feladatot megelőz. De sok egyéb folyamatban lévő ügy van: hamarosan lejár az Esterházy-kastély pályázatának hiánypótlási határideje, munkatársaimmal az utolsó egyeztetéseket még decemberben szeretnénk megtartani, a nyitott kérdéseket megválaszolni.  
- Több hozzászóló sajnálja, hogy dr. Kovács Zoltán Veszprémben fog a jövőben dolgozni.  
- Dr. Kovács Zoltán akkor is pápai marad, ha veszprémi lesz a munkahelye, ő a város országgyűlési képviselője. A kettőnk között hosszú évek, évtizedek alatt kialakult munkakapcsolat nem szakad meg; számomra a polgármester úr véleménye akkor is irányadó, ha a felelősség a jövőben más arányokban oszlik meg közöttünk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-21 13:13:08

A gyermekosztály kapta az egyetemes imahét perselyadományát


ajánlott cikk főképe

2019-12-21 21:47:33

Mézespuszedli, swing muzsika, fotópont


ajánlott cikk főképe

2019-12-19 11:28:37

Ellátottaikkal ünnepeltek - A Máltai Szeretetszolgálat karácsonya


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 10:01:17

Postások alkotásai a könyvtárban