Jövőre is tevékeny lesz a PCKÖ


2010-12-28 18:20:40  | cikk: Tóth Tamara  | A Pápai Cigány Kisebbségi Önkormányzat ma délelőtt tartotta az idei utolsó testületi ülését teljes létszámmal. Első napirendi pontban az kisebbségi önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatát vizsgálták felül a megjelent képviselők, majd egy kiegészítéssel módosították azt. Második napirendi pontban a 2011. évi munkatervet hagyták jóvá ellenszavazat nélkül. Holdosiné Bánhegyi Ildikó elnök elmondta, jövőre külön területekre osztják a feladatokat. Továbbra is szeretnék folytatni az együttműködést a város intézményeivel; a Munkaügyi Központtal a foglalkoztatási programot és a Jókai Mór Művelődési Központ Tudás-Szín-Tér projektje is a 2011. évben zárul le. A közéleti feladatok közt különböző képzéseken, fórumokon és konferenciákon szeretnének részt venni. A kisebbségi önkormányzat fő profilját, a kulturális feladatok ellátását jövőre is szeretnék folytatni. Nagy hiányt jelent továbbra és régóta dédelgetett álma az önkormányzatnak egy olyan közösségi tér, ahol az ifjúsággal szerevezetten tudnának foglalkozni. Vegyes ügyek alatt az önkormányzat idei évi pénzmaradványát átcsoportosította a 2011. évi első két hónap rezsi költségeire, majd megtartotta szokásos év végi közmeghallgatását.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-18 06:42:23

Átadásra várva


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 17:58:39

76 millió forint a Türr-gimnázium kollégiumának energetikai korszerűsítésére


ajánlott cikk főképe

2019-09-23 21:56:10

Ars Sacra-koncert a Nagytemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 08:16:38

Adventben a vendégszeretetről - Ötórai tea mellett


PÁPA időjárás