A Pápai Szegfű Klub évbúcsúztató rendezvénye


2010-12-29 16:23:42  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Pápai Szegfű Klub évbúcsúztató rendezvénye főképe
A Pápai Szegfű Klub tízedik alkalommal rendezte meg a Pedagógus Művelődési Házban hagyományos évbúcsúztató rendezvényét. Kövér József elnök köszöntőjében elmondta, a mai nap a szórakozásé és a kikapcsolódásé, hiszen nehéz és munkás évet zárnak le. Puskásné Tófeji Valéria a Jókai Kör tagja mondott ez alkalomból ünnepi köszöntőt, melyet Bakody Lászlóné szavalata követett. A Pápai Musical Stúdió helyett idén a Honvéd Bajtársi Klub énekkara szórakoztatta vidám karácsonyi dalokkal a klub tagjait. 2011. február 18-án ünnepli a Pápai Szegfű Klub megalakulásának tízedik évfordulóját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-13 20:24:26

Gázcsere telep, Téglagyári út, Schwenczel rét - Megy a munka mindhárom helyen


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 10:27:29

Babapszichológia - lélek, fejlődés, viselkedés 2 éves korig


ajánlott cikk főképe

2020-01-29 13:20:36

Elfogadták a 2020. évi munkatervet a PNNÖ tagjai


ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:46:11

Szélesvíz VI/2