A Pápai Szegfű Klub évbúcsúztató rendezvénye


2010-12-29 16:23:42  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Pápai Szegfű Klub évbúcsúztató rendezvénye főképe
A Pápai Szegfű Klub tízedik alkalommal rendezte meg a Pedagógus Művelődési Házban hagyományos évbúcsúztató rendezvényét. Kövér József elnök köszöntőjében elmondta, a mai nap a szórakozásé és a kikapcsolódásé, hiszen nehéz és munkás évet zárnak le. Puskásné Tófeji Valéria a Jókai Kör tagja mondott ez alkalomból ünnepi köszöntőt, melyet Bakody Lászlóné szavalata követett. A Pápai Musical Stúdió helyett idén a Honvéd Bajtársi Klub énekkara szórakoztatta vidám karácsonyi dalokkal a klub tagjait. 2011. február 18-án ünnepli a Pápai Szegfű Klub megalakulásának tízedik évfordulóját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-25 14:07:51

1Úton zarándokoltak az édesapákért


ajánlott cikk főképe

2019-07-01 09:28:23

Megkezdődött a Korvin-Korona csomópont átépítése


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 10:11:56

Húsvéti játszóház az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 22:23:00

Újabb részletek az Esteházy2035-ből


PÁPA időjárás