Új tréner a Monicomp Ligában


2010-12-30 21:46:54  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új tréner a Monicomp Ligában főképe
Zdenek Scasny lett a DVSC-TEVA új vezetőedzője, a cseh szakemberrel kétéves szerződést kötött a klub – írja a dvsc.hu. Az 53 éves Zdenek Scasny játékosként négyszer szerepelt a válogatottban, majd vezetőedzőként is sikeres karriert futott be, a Sparta Prágával kétszer nyert bajnokságot, a Panathinaikosszal 4-1-re verte a PSV-t, és kétszer is ikszelt az Arsenallal a BL-ben. A szakember Herczeg Andrást váltotta a kispadon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-30 23:47:05

Emelt fővel búcsúzott a Perutz a Magyar Kupától


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 21:34:06

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 14:46:07

Országos judo bajnokság a Sportcsarnokban