Markolók a strandon


2011-01-11 15:40:33  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Markolók a strandon főképe
Két hatalmas markoló vette birtokba ma reggel a Várkertfürdő strandját. Az új medencék kiásásának megkezdésével elkezdődött a Várkertfürdő fejlesztési projektjének kivitelezése. Kovács Antal elnök-vezérigazgató érdeklődésünkre elmondta, a közel 1,1 milliárd forintos, Európai Uniós támogatással megvalósuló beruházás kivitelezésének első munkafázisában a medencéket alakítják ki: az 50 m hosszú, 1000 m2-es strandmedencét, az új csúszdakomplexumot és a hozzá tartozó érkeztető medencét, valamint a meglévő tappancs medence „nagytestvérét”, mindemellett pedig hamarosan megkezdődnek a gyógyászati centrum épületének  földmunkái is.

-A beruházással a Várkertfürdő vízfelülete 1500 m2-rel nő és létrehozunk egy 1500 m2-es gyógyászati központot – foglalta össze a vezérigazgató a projektet és hozzátette - a pályázati tervek szerint a beruházás ez év októberére készül el, a strand új medencéit azonban már a nyári szezonban szeretnénk a fürdőzők rendelkezésére bocsátani.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-10 16:46:31

Lemondta előadásait a JMSZK


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 15:27:20

Virágos közterületek, kijavított úthibák


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 17:35:05

7 milliárd forint


ajánlott cikk főképe

2020-04-18 16:38:40

A Katolikus Karitász is végzi segítő szolgálatát a veszélyhelyzetben