Hazai forduló a gyerek vízilabda bajnokságban


2009-10-19 18:01:53  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Hazai forduló a gyerek vízilabda bajnokságban főképe
Egy nem éppen sikeres dunaújvárosi szezonnyitó után hétvégén hazai közönség előtt szállt vízbe a Pápa SE-Termál gyerek I vízilabdacsapata. Cseh László fiaira Nagykanizsa és Kaposvár hasonló korú játékosai vártak, a pápaiak edzője a tisztes helytállást tűzte ki célul. Az első összecsapáson az utolsó negyedig esély volt a hazai győzelemre, végül kondícióban jobban bírták a zalaiak, így 14-7-es vendéggyőzelem született.


- Nagyon jól tartottuk magunkat, nincs okunk a szégyenkezésre - kezdte az értékelést Cseh László. A heti két edzés és az egyórás úszótréning sajnos kevés, így nagyon nehéz felvenni velük a versenyt. Ezen kívül sajnos voltak hiányzóink, a hátvédünk például tüdőgyulladással otthon fekszik, próbáltuk őt pótolni, több-kevesebb sikerrel. Nagyon nehéz egy olyan csapatot megbontani, amelyik még játékrutinnal nem is rendelkeznek.

A kaposváriak még a Nagykanizsánál is erősebb játékerőt képviselnek, abban az esetben, amikor nincs forduló a dunántúli bajnokságban, akkor a fiatalok az OB I-es pontvadászatban szerepelnek, így már nem is tűnik olyan soknak a 27-4-es somogyi siker.

- A második meccsen nagyon megmutatkozott a két csapat közti tudásbéli különbség, ez nem is csoda, hiszen a kaposváriak hetente öt alkalommal edzenek. A 27 gólból legalább 17-et úgy kaptunk, hogy a kapusunk kiszolgáltatott helyzetbe került, nagyon gyorsan lefordultak rólunk és erőben is elfogytunk. Rengeteg volt a pontatlan passz, ez is a rutin hiányával magyarázható. A vereségek nem szegik kedvünket, dolgozunk tovább, előbb-utóbb eljön majd a várva várt siker.

Október 23-án a serdülő csapat Budafokra utazik, ahol a Kaposvár és a Sopron lesz az ellenfél.

Haraszti Gábor

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-31 17:57:48

A vártnál könnyebb győzelem


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt