Igazolvánnyal rendelkeznek a Fidesz aktivistái


2011-01-20 15:18:56  | cikk: mo  | 


Igazolvánnyal rendelkeznek a Fidesz aktivistái főképe
Január 17-én, vagyis hétfőn megkezdődött az ajánlószelvények kipostázása. A jelenleg hatályos jogszabályok szerint a postázás megkezdését követően lehet gyűjteni a kopogtatócédulákat.
A Fidesz helyi szervezetének polgármesterjelöltje mai sajtótájékoztatóján arra hívta fel a választópolgárok figyelmét, hogy kizárólag kitöltött ajánlószelvényt adjanak át a gyűjtőknek. Dr. Áldozó Tamás arról számolt be, hogy részére kopogtatócédulákat gyűjtöttek a Vajda Péter lakótelepen azzal a kitétellel, hogy a jelölt nevét nem kell kitölteni a szelvényen. A fideszes polgármesterjelölt hozzátette, nem vádolnak senkit, bíznak abban, hogy ez az eset csak félreértés volt.
A párt a jövőre vonatkozóan megtette a lépéseket. A Fidesz nevében kopogtatócédulákat gyűjtők igazolvánnyal rendelkeznek. Egy a személyi igazolvány méretéhez hasonló kártyával igazolják, hogy a Fidesznek gyűjtik az ajánlószelvényeket. Az igazolványon szerepel a fideszes polgármesterjelölt arcképe, aláírása és az ajánlószelvényeket gyűjtő neve. Dr. Áldozó Tamás megerősítette, az igazolvánnyal rendelkező személyek a Fidesznek gyűjtik a kopogtatócédulákat, nekik – kizárólag kitöltve – a választópolgárok bátran odaadhatják ajánlószelvényüket – fogalmazott a politikus.

Dr. Áldozó Tamás kérdésünkre elmondta, az időközi választási kampányban helyi ügyeket fognak tárgyalni. Hozzátette, nem számítanak durva kampányra. A polgármesterjelölt megítélése szerint a két nagy párt kulturáltan be tudja mutatni álláspontját és programját. Reményei szerint a harmadik párt pedig tanult annyit az előző választási kampányokból, hogy szintén hasonló stílusban próbálja majd elmondani, mit gondol erről a városról – tette hozzá a fideszes polgármesterjelölt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 21:52:40

Részönkormányzati ülések


ajánlott cikk főképe

2019-09-19 20:32:36

Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese Pápán járt


ajánlott cikk főképe

2019-12-04 19:55:36

Máltai adomány rászoruló családoknak


ajánlott cikk főképe

2019-09-05 22:52:43

Borcsütörtök - a bor, a kórusok és a gasztronómia találkozója


PÁPA időjárás