A Nemzeti Fórum és a kisgazdák támogatják a Fidesz jelöltjeit


2011-01-31 22:48:26  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Nemzeti Fórum és a kisgazdák támogatják a Fidesz jelöltjeit főképe
Sajtótájékoztatót tartott ma Papp Tamás, a Kisgazda Polgári Egyesület megyei elnöke és dr. Hermann István önkormányzati képviselő a közelgő választásokról és a kisgazdák vidéki politikájáról a Fidesz irodában. Dr. Hermann István elmondta, az elmúlt húsz esztendő Pápa város életében sok korábbi időszakot, negyven-ötven évet megelőző mértékű fejlődést hozott minden területen. A most polgármesteri címért induló dr. Áldozó Tamás személyéhez jelentősen kötődnek ezek a változások, aki 12 éve kíséri figyelemmel alpolgármesterként a város fejlődését. Dr. Áldozó Tamás a most elkezdődött Fő tér, Várkastély rekonstrukció mellett a Várkertfürdő bővítésében vezető szerepet játszott.
- Úgy gondolom, hogy ő a város polgármestereként további lehetőséget tudna biztosítani arra, hogy Pápa városa az őt megillető helyre érjen el akár Veszprém megyei, akár országos szinten. Mindenkit arra kérek, a jobboldal keresztény nemzeti elkötelezettségű tagjait, hogy március 6-án támogassa szavazatával a Fidesz jelöltjeit!
A Kisgazda Polgári Egyesület megyei elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, 94’-től kezdve jól működik a városban a nemzeti összefogás a Kisgazdák és a Fidesz között, most is támogatják a Fidesz jelöltjeit, dr. Áldozó Tamás polgármester-jelöltet és Unger Tamás képviselőjelöltet. Papp Tamás végül beszámolt a kisgazdák elvárásairól a kormánnyal szemben és annak vidékfejlesztési politikájával kapcsolatban. 2011. január 28-án a Polgárok Házában megalakult a Kisgazda Kormányzati Segítő Munkacsoport. A Munkacsoport célul tűzte ki, hogy a vidékfejlesztés, környezetvédelem és a gazdaság területén szakmai tanácsokkal segítse a kormányzati munkát.
- Kérjük a kisgazdákat és azokat is, akik a mi szellemiségünkhöz közel állnak, hogy keressenek meg a témával kapcsolatos javaslataikkal, mi továbbítjuk azokat az ország vezetői felé - mondta Papp Tamás.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-25 13:00:23

Trambulin a jótékonysági főzőverseny bevételéből


ajánlott cikk főképe

2020-03-31 16:16:36

Intézményi egységesség és követhetőség - Digitális munkarend a Pápai Szakképzési Centrum intézményeiben


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 13:19:23

Több mint 16 millió forint értékben osztottak bébiételt


ajánlott cikk főképe

2020-03-19 15:52:18

Dr. Áldozó Tamás: folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kollégákkal