Leadta az ajánlószelvényeket a Fidesz


2011-02-01 12:39:11  | cikk: mo  | 


Leadta az ajánlószelvényeket a Fidesz főképe
Délelőtt 10 órakor közel 2000 ajánlószelvényt adtunk le a Helyi Választási Irodában – jelentette be mai sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. Az ajánlószelvények háromnegyede dr. Áldozó Tamást, egynegyede pedig Unger Tamás képviselőjelöltet támogatta. A Fidesz jelöltjei ezúton fejezik ki köszönetüket a választópolgárok támogatásáért.

- Köszönjük, hogy hasonló intenzitással és mértékben támogattak bennünket eddig, mint ahogy azt augusztusban tették, dr. Kovács Zoltán polgármesterré választása előtt. Ez azért is fontos számunkra, mert az időközi választást körülölelő választói hangulat mindig lanyhább, mint az általános választások idején. Köszönjük a pápaiaknak az ajánlószelvények átadásában megmutatkozó támogatását – fogalmazott a polgármesterjelölt.

Dr. Áldozó Tamás hangsúlyozta, büszke arra, hogy a legtöbb ajánlószelvény a Vajda Péter lakótelepről érkezett, ahol 17 évig személyesen ő volt az önkormányzati képviselő. Ez azt jelenti, hogy az évek során végzett munkájával adott okot arra, hogy a lakók ebben az évben is őt támogassák – hangzott el a sajtótájékoztatón.

A Fidesz-KDNP jelöltje arról is tájékoztatott, hogy a közeljövőben számos fórumon szeretnének találkozni a pápaiakkal és a csatolt települések lakóival. Szeretnének alkalmat biztosítani arra, hogy  megoszthassák elképzeléseiket a helyiekkel az elkövetkezendő időszakról és szeretnék minél többször hallani a lakosság véleményét. Dr. Áldozó Tamás elárulta, mindezt lakossági fórumok és szakmai előadások keretében teszik majd, mely alkalmakat nemcsak Pápán, hanem a csatolt településrészeken is megszerveznek.

A sajtótájékoztatón Unger Tamás önkormányzati képviselőjelölt is megköszönte a választópolgárok bizalmát. A jelöltet megközelítőleg 600 ajánlószelvénnyel támogatták a pápaiak. Unger Tamás elmondta, a körzet lakóival folytatott beszélgetések során sokan javaslatokkal, ötletekkel segítették  a kampányt. A képviselőjelölt kihangsúlyozta, ennek is köszönhetően kezd kirajzolódni egy olyan irány, amely mentén elindulhat a körzet, a lakókörnyezetek szebbé, élhetőbbé tétele. Éppen ezért Unger Tamás kérte a lakosságot, továbbra is bátran keressék meg őt javaslataikkal.  

A sajtótájékoztatón a jelöltek saját  weblapjukat (www.ungertamas.hu és a hét végétől működő www.aldozotamas.hu) ajánlották a lakosság és az érdeklődők figyelmébe, hiszen e két fórum egy újabb lehetőség akár a közvetlen kommunikációra is – hangsúlyozták.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 13:05:30

A magyar expedíciós hegymászó volt a könyvtári nap vendége


ajánlott cikk főképe

2019-09-27 10:48:03

Családi fotóalbum - Kerecsényi Zoltán


ajánlott cikk főképe

2019-12-20 22:19:25

A karácsony örömünnep - Központi ünnepség az ESZI-nél


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 19:38:58

Feltették a felújított toronysisakot a Szent József Kápolnára


PÁPA időjárás