Iparosok ismét a város szolgálatában - újra festenek a kórházban


2011-02-02 10:13:54  | cikk: mo  | 


Iparosok ismét a város szolgálatában - újra festenek a kórházban főképe
14 festőmester ajánlotta fel munkáját és áldozta szabadidejét a kórház falainak tisztasági meszelésére. A mesteremberek hétfőn megkezdték a munkát, festik a Gróf Esterházy Kórház főfolyosójának és gyermekosztályának mennyezetét és falait. A munkához – csakúgy mint tavaly – helyi kereskedők biztosították az alapanyagot.
A Pápa és Térsége Ipartestület tagjai már tavaly is felajánlották munkájukat a kórház felújítása érdekében. 2010-ben a helyi vállalkozók – asztalosok, festők és villanyszerelők – közel 2,5 millió forint értékű felújítást végeztek el a kórház belgyógyászati osztályának folyosóján – adott tájékoztatást Szabó Tibor, a Pápa és Térség Ipartestület elnöke. Szabó Tibor hozzátette, felajánlásukkal, áldozatkész munkájukkal öregbítették azt a hagyományt, amelyet a pápai Ipartestület 125 éve képvisel.
Az elnök elmondta azt is, szervezetüktől nem áll messze az adakozási kedv. Nagy Gabriella mintegy 150000 forint értékű villanyszerelési anyagot, az Ipartestület pedig több zsák textíliát adományozott az Acsády Ignác Szakképző Iskola tanulói számára. Szabó Tibor hozzátette, Konrád Jenő villanyszerelési anyagokat gyűjt az iskola e szakmát tanuló diákjai számára.

A munkában résztvevő festők:
Ács Pál, Nagy László, Nagy Zoltán, Gőgös Gábor, Horváth Zoltán, Szabó István, Szukics Imre, Balogh Balázs, Zaicsek Károly, Pozsonyi Tibor, Böröczky Attila.

További felajánlások:
Robotka Róbert, Kiss Konrád és Pődör Róbert, Dobson Károly, Kiss Ernő, Kovács Péterné, Nagy Gabriella és Szepesvári József, Konrád Jenő.  


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-03 02:41:02

Újra felszentelték a hősi emlékművet


ajánlott cikk főképe

2019-05-03 20:44:32

Ki vállalkozna egy végtelen vakációra?


ajánlott cikk főképe

2019-03-21 09:14:45

Rendeletekről, támogatásokról, munkatervekről, ingatlanokról döntött a testület


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 19:15:30

Asztalos vizsgamunkák az Acsádyban


PÁPA időjárás