Látogatási tilalom lépett érvénybe a pápai kórházban


2011-02-02 13:39:52  | cikk: mo  | 


Egyre többen fordulnak orvoshoz influenzaszerű megbetegedéssel országszerte. A megbetegedések száma Pápán is elérte a járványos küszöböt, ezért a Gróf Esterházy Kórház valamennyi fekvőbeteg osztályán látogatási tilalmat rendeltek el. A tilalmat a Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szervének tisztifőorvosa rendelte el az influenzaszerű megbetegedések nagyfokú számának emelkedése miatt. A tilalom 2011. február 1-jétől érvényes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-07 21:05:32

Az egyszemélyes szimfonikus zenekar


ajánlott cikk főképe

2019-10-01 08:35:40

Fény és árnyék- Császár József festményei a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2019-06-14 21:42:53

Megkezdődött a 29. Pápai Játékfesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 00:17:31

A pápai zsidóság történetére emlékeztek Pápa Város Napján


PÁPA időjárás