Felkészülés: Lombard – Répcelak 2-1


2011-02-02 21:51:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Felkészülés: Lombard – Répcelak 2-1 főképe
Nemcsak a harmadosztályú Répcelakkal, hanem a ritkán tapasztalható hideggel is meg kellett küzdenie ma késő délután az árnyékcsapattal kiegészült Lombard Pápának. A felkészülési mérkőzésen a sérülésből visszatérők illetve az idáig kevesebbszer pályára lépők kaptak elsősorban bizalmat, Véber György a Répcelak ellen a Takács, Nagy S., Tóth G., Dlusztus, Karácsony, Bíró, Domján, Takács P., Gyömbér, Peric, Bárányos, Somogyi, Rebryk, Venczel, Maric, Bali, Heffler, Palkó keretet nevezte a mérkőzésre. Az első csapat alapemberei, Goran Maric és Gyömbér Gábor már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, a fordulást követően főleg az NB III-asok jutottak szóhoz, az ellenfél is betalált egyszer, így 2-1-es Lombard győzelemmel ért véget a találkozó.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-31 19:25:09

Júniustól új szabályok a labdarúgásban


ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:42:20

Csepelre utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 11:37:15

Kispályás foci: A Spartacus és Nagygyimót nyerte a tavaszi szezont


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 11:59:59

Klubcsúcsok dőltek meg


PÁPA időjárás