Három nyilvántartásba vett jelölőszervezet állított jelöltet a március 6-i választásra


2011-02-03 11:46:22  | cikk: Tóth Tamara  | 


A márciusi időközi önkormányzati választáson jelöltet és listát jelölőszervezetek (pártok, társadalmi szervezetek) állíthatnak, illetve a választáson a listás választások kivételével független jelöltek vehetnek részt. Jelöltet csak nyilvántartásba vett jelölőszervezet állíthat, ezért a választáson induló jelölőszervezeteknek a választás kitűzését követően nyilvántartásba kell vetetni magukat. A közös jelöltet, listát állító jelölőszervezeteknek külön-külön kell nyilvántartásba vetetni magukat.
Közleményben tájékoztatta portálunkat a Helyi Választási Bizottság (HVB) arról, hogy február 2-ig mely jelölő szervezeteket és jelöltjeit vette nyilvántartásba. A HVB négy jelölőszervezetet – Magyar Szocialista Párt (MSZP), Jobbik Magyarországért Mozgalom (Jobbik), Fidesz Magyar Polgári Szövetség (Fidesz) és a Keresztény Demokrata Néppárt (KDNP) – vett nyilvántartásba.
Polgármesterjelöltek: Grőber Attila-MSZP, Orbán Imre- Jobbik, dr. Áldozó Tamás- Fidesz-KDNP.A 9. számú egyéni választókerületben az alábbi képviselőjelölteket vette nyilvántartásba a HVB: Kövér József-MSZP, Süle Zsolt- Jobbik, Unger Tamás- Fidesz-KDNP.
Az időközi választáson jelöltet ajánlani 2011. február 4-én 16:00 óráig lehet a kitöltött ajánlószelvénynek a jelölt, illetve a jelölő szervezet képviselője részére történő átadásával.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-16 23:25:12

Megannyi játék és foglalkozás a Várkertben


ajánlott cikk főképe

2019-04-18 21:04:29

Minden évben egyre többet kell dolgozni, de most már van értelme, van remény - beszélgetés Gajdics Ottó újságíróval


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 13:45:30

Az isákfalvai Sándor család története


ajánlott cikk főképe

2019-04-04 10:01:52

Reading in English is fun - olvasási vetélkedő a Tarczyban


PÁPA időjárás