A nagyobb rutin döntött a Veszprém javára


2011-02-03 16:42:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A nagyobb rutin döntött a Veszprém javára főképe
A Lombard II délután lejátszotta soron következő edzőmérkőzését, a héten már a másodikat. Az ellenfél a télen jelentős átalakuláson és erősítésen átesett Veszprém volt. Nagy Mihály ezen a mérkőzésen a második sorát szerepeltette, kiegészítve három próbajátékossal, akik a vezetőedző elmondása szerint kitűnően helyt álltak, a házigazdák a Hajgató - Kiss, Fazekas, Megyesi R., Füredi - Horváth, Ilie, Grőber - Kelvin Friday Szabó D. kezdővel futottak ki a műfüves pályára, de csereként Király, Zsivóczky, Rákhely, Páli, Lőrincz és Birkás is szóhoz jutott. Egy lesállást követően a korábbi Lombard játékos Alex révén büntetőből szerzett vezetést a Veszprém, amit még a szünet előtt egalizálhattak volna a pápai fiatalok, de Fazekas 11-est hibázott. A második félidőben a hazaiak óriási helyzetben hibáztak, míg Vágó Attila fiai kihasználták a hazai védők hibáit és Alex újabb találatával bebiztosították a győzelmet, 3-1 lett a végeredmény.
Nagy Mihály: Sokkal több volt ebben a mérkőzésben. Nagyon összeszedett teljesítményt mutattunk és meg kellett volna fordítanunk az eredményt. A rutinos vendégek kihasználták a butaságainkat és ezért nyerték meg a meccset.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-03 20:16:07

Győzelemmel kezdett az U15 és az U14


ajánlott cikk főképe

2019-09-22 17:25:32

Továbbjutott a Perutz a kupában


ajánlott cikk főképe

2019-10-07 19:05:04

Sakk: Győzelemmel indult a bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-06-30 18:33:57

Páros steel darts verseny


PÁPA időjárás