Munkácsys szülők-nevelők bálja


2011-02-06 07:22:02  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Munkácsys szülők-nevelők bálja főképe
Január 6-án, azaz vízkeresztkor vette kezdetét a farsang, ami hagyományosan a fékezett öröm és mulatozás ideje, amely hamvazószerdáig tart. Utána ismét az elcsendesedés, a lelki elmélyülés időszaka következik, mely a húsvét misztériumáig vezet bennünket.
Egyházi Viktorné igazgatónő köszöntőjével kezdődött ma este a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában a Munkácsy Mihály Általános Iskola hagyományos szülők-nevelők bálja.
- Jóleső érzéssel tölt el bennünket, hogy az idei tanévben is meg tudtuk szervezni bálunkat. A szervezéshez erőt ad, hogy diákjainkért, az iskoláért tesszük, azért, hogy tanulóinknak lehetőségük legyen a legkorszerűbb interaktív taneszközökkel megismerkedni, ezzel a tanórákat színesebbé, motiváltabbá tenni- hangsúlyozta az igazgatónő.
Az alkalmon részt vett Áldozó Tamás alpolgármester, aki köszöntőjében visszaemlékezett egy 29 évvel ezelőtti iskolabálra, ahol ő is keringőzött az akkori intézmény zsibongójában.
Az est elején a 6. osztályosok rábaközi táncot mutattak be, melyhez az iskola népi zenekara játszott talpalávalót Kovács Gyöngyi tanárnő vezetésével. Ezt követően a Munkácsy Zenestúdió tagjai alapozták meg a jó hangulatot. A műsort a 8. osztályosok romantikus keringője zárta, melyet Iványi Andrea és Németh Miklós pedagógusok tanítottak be.
Az est hátralevő részében a Pápai Tandem Zenekar zenéjére szórakoztak a bálozók.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-14 20:42:18

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 21:43:21

Hivatalosan is jelöltek a Fidesz-KDNP jelöltjei


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 14:13:22

Színpadi programok, kulináris élmények minden mennyiségben - Szerdától ismét borfesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 17:22:14

Három chalet-val bővült a kemping


PÁPA időjárás