Dínom-dánom, dáridom, mostan áll a farsang… a Munkácsyban


2011-02-07 15:35:35  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Dínom-dánom, dáridom, mostan áll a farsang… a Munkácsyban főképe
Közel 65 első osztályos kisdiák öltözött be ma délutánra a Munkácsy Mihály Általános Iskola első osztályos farsangi műsorára. A három évfolyam közös jelmezes felvonulása után, izgalmas játékok vártak a gyerekekre. A vidám hangulatú délutánról a lufifújó verseny, a székfoglaló, a kalapozás és persze a táncolás sem maradhatott el. Aki a tánc hevében elfáradt, finom süteményt majszolhatott, melyet a szülők készítettek az alkalomra.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-16 13:41:27

A szociális munka napját ünnepelték


ajánlott cikk főképe

2019-11-25 19:03:22

Megkezdődött a jubileumi hét a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 20:39:35

Dr. Kapossy Luciánra emlékeztek a városbarátok


ajánlott cikk főképe

2019-12-22 19:09:43

Rocktörténet élőben


PÁPA időjárás