Így farsangoztak a focitagozatos gyerekek


2011-02-08 15:58:26  | cikk: mo  | 


Így farsangoztak a focitagozatos gyerekek főképe
25 kisdiák készülődött lelkesen a farsangi délutánra a Munkácsy Mihály Általános Iskola egyik termében. A 4.T vagyis a focitagozat tanulói percek alatt változtak át boxolóvá, teniszbajnokká, görkoris sztárokká, futballistákká vagy éppen Fazekas Mihály kedvelt mesehősévé, Lúdas Matyivá. De volt olyan is, aki nem riadt vissza a kissé abszurd jelmezektől sem, hiszen az osztály farsangi buliján megjelent egy Sikoly álarcos figura, Batman és maga az Ördög is. Természetesen a farsang misztériumához szorosan hozzátartozik a szalagos fánk és az apró sütemények, minderről a szülők gondoskodtak. Így mulattak a focitagozatos gyerekek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-30 12:08:05

A mobil várhat?! - közlekedésbiztonsági rajpályázat gyermekeknek


ajánlott cikk főképe

2019-05-31 19:36:16

Diáknap a Mezőben


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 19:04:23

Befejeződött a fakivágás a Várkertben


ajánlott cikk főképe

2019-05-14 21:23:41

Művésztanárok a kávéházban


PÁPA időjárás