Február 19-én „Egyenruhások Tornája”


2011-02-10 19:13:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás jövő szombaton ismét megrendezi a Városi Sportcsarnokban a Télutó Kupa elnevezésű labdarúgó teremtornát, melyre a városban tevékenykedő munkahelyi kollektívák adhatták le nevezésüket. A tavalyi évhez hasonlóan idén is három csoportban 9 csapat lép pályára. A legnagyobb esélyesnek a legutóbbi három kupa győztese, a Bázisrepülőtér számít, meglátjuk idén meg tudja-e valamelyik alakulat nehezíteni a katonák dolgát.

A csoportbeosztások:

"A" csoport: Mentőállomás Pápa, Tűzoltóság Pápa, Monitor FC.
"B" csoport: MH Pápa Bázisrepülőtér, Pápai Rendőrkapitányság, Postás SE.
"C" csoport: Pápai Pénzügyőr, MÁV Pápa, Polgármesteri Hivatal Pápa

A sorsolás:
"A" csoport
8:30 Monitor FC – Mentőállomás
8:51 Mentőállomás - Tűzoltóság
9:12 Tűzoltóság - Monitor FC

"B" csoport

9:33 Postás SE - Rendőrség
9:54 Rendőrség - Bázisrepülőtér
10:15 Bázisrepülőtér - Postás SE

"C" csoport

10:36 Polgármesteri Hivatal - Pénzügyőr
10:57 Pénzügyőr - MÁV
11:18 MÁV - Polgármesteri Hivatal

A három csoport első helyezettjei az 1-3, a csoportmásodikak a 4-6, a harmadik helyen végzők a 7-9 pozícióért küzdenek meg a helyosztók során. A tornán a korábbi évekhez hasonlóan külön díjazzák a torna legjobb játékosát, hálóőrét illetve gólkirályát.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:31:44

Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat?


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 14:27:02

Esélyesként lép pályára a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 18:24:17

Felemás napot zárt a Bakonyerdő Pápa


ajánlott cikk főképe

2019-08-09 10:26:26

Megyei rangadó vár a Perutz FC-re


PÁPA időjárás