Tervezni, készülni kell, csak így lehet élni a megnyíló lehetőségekkel - Áldozó Tamás a Polgári Körben


2011-02-10 22:06:46  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Tervezni, készülni kell, csak így lehet élni a megnyíló lehetőségekkel - Áldozó Tamás a Polgári Körben főképe
- A Pápai Polgári Kör a tavaszi időközi választásokon is a Fidesz- KDNP jelöltjeit támogatja - mondta Rabi István elnök a szervezet mai összejövetelén, ahol dr. Áldozó Tamás polgármesterjelölt és Unger Tamás képviselőjelölt volt a Kör vendége.  Elsőként Unger Tamás mutatkozott be a szép számban megjelent érdeklődő közönségnek, majd ismertette céljait és a városrész fejlesztésére irányuló terveit. Ezt követően dr. Áldozó Tamás a jövőre vonatkozó terveiről, elképzeléseiről beszélt.
Mint mondta, a Fidesz ciklusokon átívelő programja tavaly ősz óta nem sokat változott, talán inkább kiegészült néhány apró, de fontos elemmel. Szerinte a városfejlesztés megkezdett folyamatait kell folytatni elsősorban.
- Az elfogadás előtt álló költségvetési javaslatban lesz néhány olyan mozzanat, amely újdonság lesz, néhány olyan kezdeményezés, amely kihasználja az újonnan megnyílt lehetőségeket: a megváltozott munkaképességűek számára – az államnak fizetendő járadék helyett - az intézményhálózatunkban munkalehetőségeket kívánunk biztosítani; a bérpótló támogatásban (rendszeres szociális segély) részesülőktől elvárjuk majd lakókörnyezetük rendben tartását; támogatjuk az érintett korosztályok számára a HPV (humánpapilloma vírus)-védőoltáshoz való hozzáférést.
Dr. Áldozó Tamás szerint a megkezdett projektekkel kapcsolatban világos koncepciókkal kell rendelkezniük, hogy amikor a munkák befejeződnek, milyen irányba szeretnének tovább lépni, hiszen folyamatosan tervezni, készülni kell, csak így lehet élni a megnyíló lehetőségekkel.
A választásokig nem egészen egy hónap van hátra. A polgármesterjelölt úgy véli, kampányukat jól felépítették, sok találkozást szeretnének még a pápai polgárokkal és szeretnének azon az úton végig menni, amit előre elterveztek: értelmes kérdéseket feltenni és értelmes válaszokat találni és adni azokra. Mindezen célok érdekében a jelöltek virtuális teret is kínálnak a véleménycserére; Unger Tamás a www.ungertamas.hu, míg Áldozó Tamás a www.aldozotamas.hu weblapokon várják a polgárok reakcióit.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-09 19:18:13

Nyárvarázs gyermekszemmel


ajánlott cikk főképe

2020-03-13 22:43:15

A pápai kórház megtette a szükséges óvintézkedéseket a betegek és dolgozók védelmében


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 12:12:43

Fertőtlenítették a pápai idősotthonokat


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 21:22:50

Új rámpa a vasúti aluljáróban