Boszorkányoktól a felderítőig - avagy farsang a Munkácsyban


2011-02-11 21:53:00  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Boszorkányoktól a felderítőig - avagy farsang a Munkácsyban főképe
Ma délután tartották idei farsangi jelmezbemutatójukat és mulatságukat a Munkácsy Mihály Általános Iskola 3.t, 3.n, 2.a és 2. n osztályos kisdiákjai. Az érdekesebbnél érdekesebb maskarák között volt hercegnő, varázsló, harcos és doktornő is, de néhány mesefigura hőse is felbukkant a jó hangulatú délutánon. Természetesen a közös tánc és játék sem hiányozhatott a farsangról. Így tehát volt lufi durrogtató, pattogatott kukorica-,és joghurtevő, majd kólaivó verseny is.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-11 21:32:02

Nagy László szavalóverseny a költészet napján a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-01-02 20:34:32

Kevés baleset, több garázdaság az év végén


ajánlott cikk főképe

2019-04-01 21:41:56

Szépkiejtésből versenyeztek angol nyelven a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-05-24 19:40:18

Magasy Zsolt: Ez a nap az emlékezés és a tisztelgés napja


PÁPA időjárás