Az új aulában tartották a szülők-nevelők bálját


2011-02-12 20:16:20  | cikk: mo  | 


Az új aulában tartották a szülők-nevelők bálját főképe
Ez már a 9. szülők-nevelők bálja, melyet a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola szervez az intézmény dolgozói és a diákok szülei számára. Egy dolog miatt azonban különleges az idei bál. A programot ugyanis első alkalommal tarthatják az iskola új aulájában, melynek megépítése része az intézmény közelmúltban befejezett nagyszabású, közel 600 millió forintos infrastrukturális fejlesztésének. Ebben a megújult környezetben találkozhattak ma – ezúttal informális keretek között – az iskola pedagógusai és a szülők – foglalta össze az est különleges apropóját Unger Tamás igazgató. Unger Tamás arra is felhívta a figyelmet, hogy a bálon bemutatkoznak a vendéglátóipari szakképzés ifjú növendékei, hiszen a menüt a diákok és tanáraik állították össze, valamint készítették el a vacsorát. Mindezt precíz felszolgálás teszi teljessé.
Az igazgató köszöntőjében arra sarkallta a vendégeket, bátran vásároljanak tombola sorsjegyet, hiszen a mai alkalom jótékonysági bál is egyben. Így tombolajegyükkel hozzájárulnak az oktatás minőségének javításához, színvonalasabbá tételéhez.
A Pápai Gazdasági Szakképző Iskola folyamatos programokkal, műsorszámokkal szórakoztatja vendégeit a mai este folyamán. De ezúttal nemcsak helyi, amatőr művészek lépnek a közönség elé. A bál sztárvendége egy ismert színművész, aki valaha mezős diák volt: Pintér Tibor.  

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-06 23:41:51

Vadászkalandok Svédországban és Spanyolországban


ajánlott cikk főképe

2019-08-04 20:48:24

Parkolásra is alkalmas lesz a Mézeskalács utcai terület


ajánlott cikk főképe

2019-08-28 12:01:19

Aszfaltozzák a Korvin-Korona utcai körforgalmat


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 18:20:41

Kialakították az elektromos autótöltő állomást


PÁPA időjárás