„A Tarczy bál minden évben kihagyhatatlan”


2011-02-12 21:50:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


„A Tarczy bál minden évben kihagyhatatlan”  főképe
Venczel Csaba köszöntőjével kezdődött ma este az intézmény hagyományos szülők – nevelők bálja. A programokat megelőzően az iskola igazgatója köszöntötte a régi és új bálozókat.
- Örömmel látom, hogy vannak Önök között visszatérő vendégek, talán a korábbi bálok remek hangulata csábította vissza mindnyájukat intézményünk falai közé. Abban bízom, hogy be tudjuk bizonyítani az új bálozóknak, hogy a Tarczy bál minden évben kihagyhatatlan.
Venczel Csaba ezután külön köszöntötte az est fővédnökét, Szalainé Tihanyi Andreát, a Szülői Munkaközösség elnökét, dr. Kontrát Károly államtitkárt, országgyűlési képviselőt és Zsegraics Gyula képviselőt.
- A rendezvény teljes bevételét a Tarczy diákjainak oktatására fordítjuk. Az elmúlt bál bevételéből jutalomkirándulásokat, a Tarczy Nap programjait és az énekkar egyen nyakkendőjét sikerült fedezni – hangzott el az igazgatótól.
Az est elején a 8/B, a 8/C, a 7/B és a 7/E osztályosok Bécsi keringő-variáció táncot mutattak be (felkészítők: Saár Györgyi és Gyenge Ferenc). Ezt követően Katzer Éva vezetésével a Zafír Orientális Társulat tagjai hastáncbemutatóval alapozták meg a jó hangulatot. A műsort a 8/A, 8/E, 7/A, 2/C osztályosok bécsi keringője zárta, melyet Szűcs Judit tanárnő tanított be. Az est hátralevő részében fellépett a Pápai Musical Stúdió, a talpalávalót a Turbó Együttes szolgáltatta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-30 08:05:24

Családbarát barokk a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-10-25 21:46:11

Szélesvíz VI/2


ajánlott cikk főképe

2019-08-06 21:39:27

Hat párt az ellenzéki összefogásban


ajánlott cikk főképe

2019-10-28 23:44:29

Megalakult a cigány nemzetiségi önkormányzat


PÁPA időjárás