Játszóház a farsang jegyében a JMK-ban


2011-02-12 23:15:28  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Játszóház a farsang jegyében a JMK-ban főképe
Ma délután gyermeksikolyoktól és nevetéstől volt hangos a Jókai Mór Művelődési Központ, mely a Tudás-Szín-Tér projekt keretében családi hétvégét szervezett a farsang jegyében. A farsangi játszóházban lehetett készíteni álarcokat, dekorációkat falra és asztalra egyaránt, valamint a közelgő ünnepre készülve már Valentin-napi ajándékokat is készíthettek a gyerekek. A lufi-hajtogató bohócnál szinte állandó nyüzsgés volt, a sor hihetetlenül hosszú volt, de a különböző, saját készítésű jelmezekbe bújt lurkókat arcfestés is várta, és aki a sok futkározásban elfáradt, megkóstolhatta a Kuktaképzőben a reform farsangi fánkot aszalt gyümölcsökből készült házi lekvárral. 16 óra 30 perckor Ódri és Satyka bohócok vezetésével jelmezverseny kezdődött Értünk van a parádé címmel; a jó móka során minden résztvevőt megjutalmaztak a résztvevők. A jó hangulatú napot a budapesti Buborék együttes vidám, interaktív, zenés műsora zárta hógolyópartival és buborékfújással.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-21 16:50:53

Nagy mennyiségű adományt hozott a Teuton lovagrend


ajánlott cikk főképe

2019-07-01 09:28:23

Megkezdődött a Korvin-Korona csomópont átépítése


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 11:06:23

Százszorszép anyanyelvünk


ajánlott cikk főképe

2019-08-15 07:18:28

Szülinapi nyereményjáték a Pápa-ma-nál


PÁPA időjárás