Baba-és gyermekruha börze a JMK-ban


2011-02-13 16:08:37  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Baba-és gyermekruha börze a JMK-ban főképe
2011 első baba-és gyermekruha börzéjét rendezte meg ma délelőtt a Jókai Mór Művelődési Központ Pápai Anyák Karitatív Klubja (PAKK) a színházépület földszinti-és emeleti előterében.
A PAKK 2010 szeptemberében alakult, azzal a céllal, hogy segítsen a rászoruló embereken.
- A nagyobb városokban már régóta sikeresen működnek hasonló vásárok. Szerettem volna itt is megteremteni egy ilyen lehetőséget, hogy az anyukák kiárusíthassák a kinőtt ruhákat, megunt játékokat, a feleslegessé vált használati tárgyakat. Ezzel jól jár az is, aki eladja, és az is, aki megvásárolja azokat. Én egy régi ismerősömet kerestem fel, aki akkor egy kisközösség vezetője volt. Végül az ő segítségével indult útjára a pápai bababörze, azóta ez a negyedik alkalom, és úgy látom, egyre nagyobb az érdeklődés. A vásárra bárki jelentkezhetett, helyárat kellett csak fizetni az árusoknak- mondta el Csiszár Viktória szervező.
Végül hozzátette, hogy a fél év alatt a klub gyűjtéseket is szervezett. Ilyen volt például a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak, valamint helyi intézményeknek a megsegítése.
A PAKK következő börzéjét májusra tervezi, melyre várják az új tagok és szponzorok jelentkezését.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 08:10:00

Jazz muzsika a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-06-06 07:11:54

Egérrágta mesék a Pegazus Színháztól


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 11:43:16

Új termékek a Pápai Hústól - Vegán Pápai Ízek


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 08:23:14

Lezárják a játszótereket