Ismét farsangoztak a munkácsysok


2011-02-14 19:34:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ismét farsangoztak a munkácsysok főképe
A 4.A és a 4. N osztályban ma délután  tartották a farsangi jelmezbált, sok-sok közös játékkal és tánccal. A maskarák között a lányok körében a legnépszerűbb a doktornő és a boszorkány volt, míg a fiúk a harcos és a bohóc jelmezt választották legszívesebben.
Erre az alkalomra már korábban nagy buzgalommal készültek a kicsik, többek közt technika órákon papírkalapokat is készítettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-02 15:40:15

Rendőrök az iskoláknál


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 22:36:00

Grőber Attila: Tiszteljük egymást, mi pápaiak


ajánlott cikk főképe

2019-06-15 00:42:34

Bikini koncert a fesztivál első estéjén


ajánlott cikk főképe

2019-09-24 19:16:43

Üléseztek a részönkormányzatok


PÁPA időjárás