Ismét farsangoztak a munkácsysok


2011-02-14 19:34:13  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Ismét farsangoztak a munkácsysok főképe
A 4.A és a 4. N osztályban ma délután  tartották a farsangi jelmezbált, sok-sok közös játékkal és tánccal. A maskarák között a lányok körében a legnépszerűbb a doktornő és a boszorkány volt, míg a fiúk a harcos és a bohóc jelmezt választották legszívesebben.
Erre az alkalomra már korábban nagy buzgalommal készültek a kicsik, többek közt technika órákon papírkalapokat is készítettek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-23 16:26:41

Szür-Danka Dalma nyerte meg a Játékfesztivál tippelős játékát


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 17:32:00

Süle Zsolt tisztes helytállást vár pártjától


ajánlott cikk főképe

2019-08-04 20:48:24

Parkolásra is alkalmas lesz a Mézeskalács utcai terület


ajánlott cikk főképe

2019-08-06 23:41:51

Vadászkalandok Svédországban és Spanyolországban


PÁPA időjárás