Szivacskézi a Weöresben


2011-02-16 16:31:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szivacskézi a Weöresben főképe
A szivacskézilabdázás a gyermekek első, versenyélményt is nyújtó találkozása a labdával. Egyrészt felkeltheti a mozgás, a rendszeres sportolás iránti vágyat, másrészt kezdeményezhet valamely sportjáték iránti érdeklődést, jelesül a kézilabdázás megkedvelését. A Weöres Iskolában a 2001-es fiú korosztály lépett pályára, a megyei bajnokság harmadik fordulójában. A pápaiak mellett az Éles Kézisuli, Várpalota, a veszprémi Báthory valamint a Dózsavárosi DSE fiataljai mérték össze erejüket.
- Szoros mérkőzések voltak ma, sajnos két, egygólos vereséget szenvedtünk – mondta ifjabb Koncz Sándor. Az eredményektől függetlenül elégedett vagyok, hiszen szemmel látható a gyerekeken a fejlődés, remélem fejben, erőnlétben és ügyességben is további előrelépés várható a heti két edzés alkalmával. Az Éles Kézisuli kiemelkedett ma a mezőnyből, elsőségükkel ők képviselik a megyét a területi döntőn.
Részletes eredmények hamarosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-17 17:42:20

Csepelre utazik a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-04-18 20:23:38

Kettős bajai siker


ajánlott cikk főképe

2019-07-27 16:33:29

Súlyos sérülést szenvedett Kaposváron a Perutz kapusa (Frissítve)


ajánlott cikk főképe

2019-07-25 13:07:49

Döntetlen Ajkán


PÁPA időjárás