Hercegnők, foci drukkerek és kommandósok a tarczys farsangon


2011-02-17 18:28:12  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Hercegnők, foci drukkerek és kommandósok a tarczys farsangon főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola 3. és 4. osztályaiban ma délután rendeztek farsangi mulatságot. Volt, aki menyasszonynak, hastáncosnak vagy éppen cowboynak öltözött, de néhány filmhős is felbukkant a vidám hangulatú délután folyamán, mint például Harry Potter vagy az ismert horror filmek főszereplői is.
A program elmaradhatatlan része a tánc és a közös játék volt, amely egész délután jó szórakozást biztosított a gyereknek.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:13:33

Akik az Édenkertben dolgoznak


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 23:49:46

Fideszes jelöltek a Pápai Polgári Körben


ajánlott cikk főképe

2019-06-28 21:46:53

A paktum projekt előrehaladását összegezték


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 15:29:34

Emlékdiplomások köszöntése


PÁPA időjárás