Dr. Áldozó Tamás a nyugdíjasok fórumán válaszolt


2011-02-17 19:49:39  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Dr. Áldozó Tamás a nyugdíjasok fórumán válaszolt főképe
A legutóbbi tisztújítást követően ma dr. Áldozó Tamás alpolgármester a megbeszélteknek megfelelően részt vett a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesületének közéleti fórumán a Pedagógus Művelődési Házban, ahol a nyugdíjasok által felmerülő problémákra reagált.
Az alpolgármestert többek között az időseket érintő nyugdíjazási rendszerről, az egészségügyi ellátás helyzetéről, a változó közlekedésről és a közbiztonságról kérdezték a nyugdíjasok.
Dr. Áldozó Tamás kihangsúlyozta, a kórház fenntartása, finanszírozása a jelenlegi rendszerben nem megfelelő; 264 millió forint adóssága van, de ez a rendszerből következő hiba, nem abból adódik, hogy rosszul dolgoznak az orvosok.
- Azt látjuk, hogy az egészségüggyel nagy baj van. Azt is látjuk, hogy helyből, Pápáról nem tudjuk megoldani. Bárki volt a polgármester Pápán, bárkikből állt a képviselőtestület, mind szívügyüknek tekintették azt, hogy Pápán az egészségügyi rendszer jól működött és jól működjön.  Az egészségügyi rendszer körüli problémák nem képezik politikai vita tárgyát- mondta az alpolgármester.
Dr. Áldozó Tamás beszélt a Várkertfürdő közel 500 milliós beruházási projektjének hasznosságáról és a nyugdíjasokat érintő előnyeiről is, majd a szociális ellátási rendszerre és a mindennapi élet biztonságára is kitért.
- Meggyőződésem, hogy mi pápaiak az ország legszebb városában élünk. Ez a város még annál is sokkal szebb, amit mi magunk el tudunk róla képzelni, olyan széppé lehet tenni, mint amilyen szép soha nem is volt- utalt a huszadik században még vásártérként működő Fő tér emberközpontú rekonstrukciójára.
Dr. Áldozó Tamás kitért a harmadik világra emlékeztető leírhatatlanul rossz környezetre is, amely a város néhány pontján sajnos mindennapi problémákat okoz az ott élő embereknek, ilyen például a Külső-Várkert. Megígérte: felmerülő problémákat kezelni fogják, és minél előbb megoldják azokat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-15 11:00:38

Ars Sacra Fesztivál a Pannonia Reformata Múzeumban


ajánlott cikk főképe

2019-10-17 22:59:43

A lelkészek és a gondnok


ajánlott cikk főképe

2019-09-10 10:58:34

Külföldi vendégek a borfesztiválon


ajánlott cikk főképe

2019-06-25 14:50:49

A Bosszúállók lett a Fesztivál padja program győztese


PÁPA időjárás