Lombard Pápa: Végleges a keret


2011-02-18 12:40:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lombard Pápa: Végleges a keret főképe
A Lombard Pápa labdarúgócsapatánál a jelek szerint lezárult a téli átigazolási időszak. Jelentős változás nem történt a keretben, egyedül David Abwo távozott - igaz ő is csak egyelőre kölcsönbe. A pécsi Lovrencsics Gergő aláírta ugyan a szerződését a pápaiakkal, ám ő csak nyáron érkezhet, mert addig szerződés köti a PMFC-hez. A pápaiak szerettek volna megegyezni az NB II-es baranyaiakkal, hogy a csatár előbb válthasson klubot, de úgy tűnik, erre már nincs esély.
- Teljesnek tekinthető a keretünk, nem számítunk változásra a piac hétfői zárásáig – mondta Szemán György az nso.hu-nak. Jelen állás szerint Lovrencsics Gergő csak nyáron csatlakozik az együtteshez, ugyanakkor a lett Vadims Zulevset visszavárjuk. A védő a több játéklehetőség reményében szeretett volna kölcsönbe külföldre szerződni, így csapatot keresett magának, de nem talált, ezért úgy számolunk, hogy napokon belül visszatér hozzánk.
A Lombard szombaton 11 órakor az FK Duslo Sala csapatát fogadja hazai pályán.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-04 20:21:23

Győztes nyitány az NB III-ban


ajánlott cikk főképe

2019-09-17 16:35:31

E-sportban is sikeresek a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 19:26:41

A Győr vihette haza az emlékserleget


ajánlott cikk főképe

2019-09-01 19:38:28

Újabb magabiztos idegenbeli siker


PÁPA időjárás