Farsangoltak az elsősök és a másodikosok a Tarczyban


2011-02-18 19:11:30  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Farsangoltak az elsősök és a másodikosok a Tarczyban főképe
Menyasszonyoktól, pókemberektől, varázslóktól és még sok más ötletesebbnél ötletesebb maskarába öltözött elsőstől és második osztályostól volt ma délután hangos a Tarczy Lajos Általános Iskola néhány tanterme. Hogy miért? Mert ezek az osztályok ma tartották a 2011-es farsangi mulatságukat, melyről a tánc és az ügyességi játékok sem hiányoztak. Itt a farsang, áll a bál…


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-30 05:51:28

Dr. Áldozó Tamás: Grőber Attilát nem a tapolcafőiek, nem a pápaiak, nem az ivóvízellátás érdekli, csupán saját maga


ajánlott cikk főképe

2019-09-09 09:22:04

Viharosan, de jó hangulatban zárult a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 19:53:30

Kalandpark a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-08-14 23:33:02

Az irodalom gyógyít, segít és figyelmeztet


PÁPA időjárás