Farsangoltak az elsősök és a másodikosok a Tarczyban


2011-02-18 19:11:30  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Farsangoltak az elsősök és a másodikosok a Tarczyban főképe
Menyasszonyoktól, pókemberektől, varázslóktól és még sok más ötletesebbnél ötletesebb maskarába öltözött elsőstől és második osztályostól volt ma délután hangos a Tarczy Lajos Általános Iskola néhány tanterme. Hogy miért? Mert ezek az osztályok ma tartották a 2011-es farsangi mulatságukat, melyről a tánc és az ügyességi játékok sem hiányoztak. Itt a farsang, áll a bál…


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-10 15:32:29

Megyei tanulmányi verseny a Vajda Márta iskolában


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 16:50:53

Nagy mennyiségű adományt hozott a Teuton lovagrend


ajánlott cikk főképe

2019-07-11 23:39:05

Népdaltanítás és közös tánc a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-04-13 14:45:19

Szakmák éjszakája volt Pápán


PÁPA időjárás