Zrínyi Ilona Matematika Verseny az Erkelben


2011-02-18 19:14:40  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Zrínyi Ilona Matematika Verseny az Erkelben főképe
A Matematikában Tehetséges Gyermekekért (MATEGYE) Alapítvány az idei tanévben is megrendezte a Zrínyi Ilona és Gordiusz kétfordulós (területi, országos) matematikaversenyt. Pápáról valamint a környék általános és középiskoláiból közel 350 diák vett részt a mai megmérettetésen, melynek az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat intézménye adott otthont.
A verseny elsődleges célja ezúttal is a matematika népszerűsítése volt. Az összeállított feladatsorokkal elsősorban a tanulók logikus gondolkodását kívánták mérni, lehetőséget biztosítva arra, hogy az iskolák 3-13. osztályos tanulói összemérhessék matematikai tudásukat. A versenyt az országban minden iskola ma délután 14 órától írta. Az értékelés központilag történik majd, a megoldásokat évfolyamonként külön értékelik.
A versenyzők a saját pontszámukat, az iskolák a tanulóik pontszámát a  www.mategye.hu  honlapon tekinthetik meg. A döntő időpontja április 20-22 között lesz majd Kecskeméten.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-15 18:48:46

Új megbízott vezető a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltség élén


ajánlott cikk főképe

2019-08-08 15:12:54

Készül a piaccsarnok betonaljzata


ajánlott cikk főképe

2019-07-04 15:41:40

Megérkeztek a voluták a kastélykerítésre


ajánlott cikk főképe

2019-07-16 11:37:49

Kamionnyi bébiétel-adomány érkezett


PÁPA időjárás