A természetben a Teremtővel- természetfotó kiállítás


2011-02-18 20:55:48  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A természetben a Teremtővel- természetfotó kiállítás főképe
Szabó Attila tanár, fotóművész „A természetben a Teremtővel” című természetfotó kiállítása ma délutántól látogatható a Pedagógus Művelődési Házban.
Az érdeklődőket Kerecsényi Zoltán intézményvezető köszöntötte.
- 2011 az Erdők Nemzetközi Éve. Az Egyesült Nemzetek Szervezete az erdők fontosságát, azok fenntartható kezelését és megőrzését szeretné kiemelni a nemzetközi évvel. Az erdőkben, a természetben járva sok meglepetés vár ránk. A természet csodái intenek felénk, megszólítanak, szépségeivel lenyűgöznek, csodálkozásra késztetnek, fenséges élményekkel, távlatokkal ajándékoznak meg. A természet világa kiemel a hétköznapokból, emberi természetünk szűk horizontjából, s a szabadság tágas mezejére állít. Ezzel a kiállítással az alkotó segíteni szeretne mindenkit, aki a szépségek erdejének ösvényére kíván lépni, hogy bátran elindulva sok felfedezés és öröm részese lehessen - hangsúlyozta Kerecsényi Zoltán.
A lenyűgöző tárlatot Soós Attila, a Nyitott Szemmel magazin főszerkesztője nyitotta meg, aki kiemelte, hogy manapság a rohanó világban nincs időnk észrevenni, hogy mennyire gyönyörű és csodálatos világban élünk. Szabó Attila győri biológia-és rajz szakos tanár különös módon ragadta meg a témát. A szépséget, a harmóniát és a rendet minden fotóján meg lehet figyelni. A képek rendkívül gyönyörködtetőek, színesek. A Biblia szerint minden jó és tökéletes ajándék belülről származik- mondta el Soós Attila.

A kiállítás az intézmény nyitva tartási idejében február 25-ig tekinthető meg.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-17 22:18:54

A kő lelke


ajánlott cikk főképe

2019-05-08 23:00:04

Kisközösségek tárlata


ajánlott cikk főképe

2019-05-06 15:01:39

Harmadikak lettek a tarczysok az északnyugat-magyarországi pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási vetélkedőn


ajánlott cikk főképe

2018-12-27 18:31:22

Járdafelújítás Borsosgyőrön


PÁPA időjárás