Jól sikerült a Lombard főpróbája


2011-02-19 15:45:57  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól sikerült a Lombard főpróbája főképe
Véber György együttese ma délelőtt a lelátó mögötti füves edzőpályáján a Duslo Sala csapatát fogadta a téli felkészülés utolsó edzőmérkőzésén. A hazaiak a Kovács V. - Nagy S., Dlusztus, Supic, Rajnay - Takács, Gyömbér, Bárányos, Heffler - Rebryk, Maric összeállításban kezdtek, csereként Tóth G, Bíró, Quintero, Palkó és Bali is szóhoz jutott. Az első félidőben nem tapsolhattak a szép számban kilátogató drukkerek pápai találatnak, a mieink részéről csak egy lesgólra futotta. A második játékrészben már nagyobb sebességi fokozatra kapcsoltak Bárányosék, előbb Maric egyéni villanását követően Takács talált be, majd Quintero passzából Rebryk volt eredményes.
Jövő héten a mieink Szolnokra látogatnak, az idei esztendő első bajnoki találkozójára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-02 13:32:40

Nem sikerült győzelemmel búcsúzni


ajánlott cikk főképe

2019-08-02 16:14:27

Egyéniben és csapatban is várják a futókat


ajánlott cikk főképe

2019-06-03 15:17:04

Testvérvárosi íjásztalálkozó


ajánlott cikk főképe

2019-04-18 11:42:59

Tovább a megkezdett úton - Sárvárra utazik a Perutz


PÁPA időjárás