Jótékonysági bál a Petőfiben


2011-02-19 22:57:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jótékonysági bál a Petőfiben főképe
Az intézmény 1995-ben rendezte első bálját, így Huszár Endre ma este immár a 17. rendezvényt nyitotta meg. A Petőfi Sándor Gimnázium igazgatója beszédében elmondta, ezekben az időkben nagy szükség van effajta kezdeményezésekre, ami nem az első volt, hiszen az őszi disco alkalmával a vörösiszap-katasztrófa áldozatainak gyűjtöttek a tanulók, a 11.A osztály két családot 30-30 ezer forinttal támogatott.
- Szükségét éreztük, hogy legyen egy lehetőség az adakozásra, tudjuk, hogy a szülőknek évről-évre nehezebb előteremteni a gyermekeik taníttatásához szükséges összeget. A tavalyi bál tiszta bevétele 436 ezer forint volt, ebből a tantestület többek között osztálykirándulásokat, az énekkarnak jutalomkirándulást támogatott, emellett szociális segélyeket és tankönyvtámogatásokat osztott ki.
A köszöntő beszéd után a 12. évfolyamos tanulók bécsi keringőjét tekinthették meg a vendégek. A vacsorát követően latin-és hastáncbemutató szórakoztatta a megjelenteket, majd egy rock and roll és showtánc bemutatóval fellépett a Rebel-Lion TSE. A rokisokat követően a Csóti Minisztárok műsora következett. A bálozók hajnali 1 órától a tombolasorsoláson tehetik próbára szerencséjüket, az est remek hangulatát a Freedom zenekar biztosítja egészen hajnali 4-ig.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-23 22:24:05

Dr. Áldozó Tamás: Legyünk erősek az emlékezésben, legyünk bátrak a tiszteletadásban!


ajánlott cikk főképe

2019-06-19 21:05:01

Kovásznai színjátszók Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-09-04 23:24:15

Csülök, cicege, bor és szórakoztató programok - elkezdődött az ötnapos fesztivál


ajánlott cikk főképe

2019-08-30 20:38:20

Nyitótábor a Közgázban


PÁPA időjárás