20 tonna bébiétel érkezett Pápára


2011-02-21 13:38:00  | cikk: mo  | 


40 tonna teherbírású kamionnal érkezett az idei első szállítmány a németországi Teuton lovagrend  szervezésében. A közel 20 tonna bébiételt tartalmazó rakományt úgy állították össze, hogy az eljuttatott élelmiszer hosszan megőrizze minőségét, így könnyítve az adomány rászoruló csoportok közötti szétosztását.
Klaus Blos, a lovagrend nagymestere arról számolt be, évek óta fennáll a kapcsolat a Hipp bébiételgyártó cég és lovagrendjük között. A német vállalat rendszeresen, gyakran és szívesen jótékonykodik, de fontos számukra, hogy az adomány a legrövidebb időn belül eljusson a célcsoporthoz, vagyis a gyerekekhez – fogalmazott a lovagrend képviselője. A 20 raklap bébiételt a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat valamint katolikus egyház karitatív szervezete osztja szét a hátrányos helyzetű családok között.
Oláh Márta, a Gondozási Központ vezetője elmondta, az adomány nagyobb részét a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat ellátottjai körében – a védőnői hálózattal és a bölcsődevezetőkkel konzultálva – osztják szét, a szállítmány kisebb hányada pedig a kríziskeret részét képezi majd. Oláh Márta elárulta azt is, hogy a bébiélelmiszer-szállítmányból csaknem 2500-300 család részesül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-23 11:52:05

Ma éjfélig tart szülinapi játékunk, várjuk válaszát utolsó heti kérdésünkre!


ajánlott cikk főképe

2019-06-16 10:06:08

Kézművesek utcája, Játék-Tér, Diák percek - Program kavalkád a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 07:55:26

20 éves az Allegro Művészeti Iskola


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 22:37:13

Meseterápiás foglalkozás a könyvtárban


PÁPA időjárás