Hangversenyen készülnek a megmérettetésre


2011-02-21 17:33:22  | cikk: mo  | 


Hangversenyen készülnek a megmérettetésre főképe
Hangversenyen mérték össze tehetségüket a Bartók Béla Zeneiskola fuvola tanszakának növendékei ma délután. A hangverseny egyfajta előzetes bemutatkozás és megmérettetés is egyben a házi fuvolaverseny előtt, melyet már hagyományosan, 15 éve rendszeresen megszervez az intézmény.
A mai alkalmon 23 diák játszotta el az egy kötelező – etűd jellegű – és a választott darabot, mintegy készülve a közeljövőben rendezendő fuvolaversenyre – adott tájékoztatást Kozmitsné Tomor Ibolya, a fuvola tanszak vezetője.
A közelgő megmérettetésen két zsűritag értékeli a fiatalokat: Nagy Tiborné, a Bartók Béla Zeneiskola tanára és Beyer Viola, a győri zeneiskola zenetanára.
A fuvola tanszakon három zenepedagógus segíti a növendékek felkészülését: Molnárné Nagy Gabriella, Hetyeiné Lugosi Johanna és Kozmitsné Tomor Ibolya.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-19 11:28:37

Ellátottaikkal ünnepeltek - A Máltai Szeretetszolgálat karácsonya


ajánlott cikk főképe

2019-11-28 23:36:40

Az evangélikus templom titkai


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 15:33:54

Libaételek, újborok, szórakoztató programok - Hétvégén Szent Márton-napi Újbor Ünnepe


ajánlott cikk főképe

2019-12-15 21:23:30

A Barátság Klub karácsonya


PÁPA időjárás