A Textiles Nők Klubja is farsangolt


2011-02-21 19:18:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Textiles Nők Klubja is farsangolt főképe
1974 óta működik a Textiles Nők Klubja Pápán. Kéthetente a Pedagógus Művelődési Házban találkozik a 25 fős klub tagsága és tartanak különböző foglalkozásokat, hívnak előadókat. Ma délután azonban a mulatságé, a kötetlen beszélgetésé volt a főszerep, hiszen a klub farsangi összejövetelét tartották.
- Ma délutánra mindenki sütött süteményt. Közösen elbeszélgettünk, iszogattunk és persze táncolni is fogunk, hiszen van egy háromtagú nyugdíjas zenekarunk is. Nagyon szeretünk együtt lenni, elmondhatom, hogy egy jó társaság vagyunk- mondta Nágel Jánosné csoportvezető.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-12 21:23:59

Együttműködnek, aláírásokat gyűjtenek


ajánlott cikk főképe

2019-05-08 21:53:16

Látványos kísérletek a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-03-13 17:36:34

Emlékezzünk együtt nemzeti ünnepünkön


ajánlott cikk főképe

2019-05-15 19:45:07

Vért adtak a tűzoltók


PÁPA időjárás