Szerdán szurkolói ankét


2011-02-22 13:05:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szerdán szurkolói ankét főképe
A Lombard Pápa vezetősége értesíti a szurkolókat, hogy a bajnokság előtti szokásos szurkolói ankétját február 23-án, szerdán 17:30-tól tartja a Perutz Stadion VIP termében. A találkozón a drukkerek feltehetik kérdéseiket Véber György vezetőedzőnek és Szűcs Lajos csapatkapitánynak, illetve a klub vezetőinek.
Az összejövetelre mindenkit szeretettel várnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-22 10:52:36

Újabb sikeres hétvégék a tollasozóknál


ajánlott cikk főképe

2019-01-27 16:35:12

Sok volt a hiányzó


ajánlott cikk főképe

2019-01-19 13:49:40

Felkészülés: Két góllal győzött az ETO


ajánlott cikk főképe

2019-03-26 09:25:05

Footgolf szakosztály indulhat Pápán


PÁPA időjárás