F” Faktor - farsang a Fogyatékosok Nappali Intézményében


2011-02-22 16:31:50  | cikk: mo  | 


F” Faktor - farsang a Fogyatékosok Nappali Intézményében  főképe
„F” Faktor címmel rendezte meg farsangi mulatságát a Fogyatékosok Nappali Intézménye ma délután. Az alkalmon az intézmény ellátottai idézték fel a tavaly oly népszerűvé vált televíziós tehetségkutató műsor sztárjait. Volt, aki népdalt énekelt, volt aki hip-hop koreográfiával készült és a repertoárból nem maradt ki természetesen a rock 'n roll műfaja sem. Horváth Melinda, a Fogyatékosok Nappali Intézménye szakmai vezetője elmondta, a jelmezes átváltozás alkalmat ad a személyiséget építő, játékos átalakulásra, amelyben a felkészülés során összefonódnak a különböző fejlesztési területek. A szakember arról is beszélt, a fogyatékkal élő emberek számára ez egy hatalmas lehetőség, hogy megmutassák a bennük rejlő tehetséget. 
Az intézmény képzeletbeli színpadán 18-an mutatkoztak ma be, s adták át magukat az önfeledt játéknak, zenének, táncnak. A produkciókra – csakúgy mint a tehetségkutató műsorokban – szavazni is lehetett. A fellépőket négytagú zsűri – Glück Ferenc, a Move Alfa Zrt. igazgatója, Szalainé Tihanyi Andrea, az Egyesített Szociális Intézmények (ESZI) igazgatója, Berta Szilvia Pápa Város Önkormányzata részéről és Csőréné Pőr Eszter, az ESZI korábbi igazgatója – bírálta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-02 15:40:15

Rendőrök az iskoláknál


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 08:05:24

Családbarát barokk a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 12:40:44

Színpompás szilveszter


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 22:59:51

Krókuszok az áldozatok emlékére


PÁPA időjárás