Hétmérföldes mesevetélkedő a Weöresben


2011-02-22 17:19:50  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hétmérföldes mesevetélkedő a Weöresben főképe
A Szent Istvánból két, a Tarczyból tíz, a Weöresből három, Homokbödögéről és Lovászpatonáról egy-egy, alsó tagozatosokból álló csapat képviseltette magát a mai Hétmérföldes csizmában hetedhét határon át címet viselő mesevetélkedőn. A verseny több mint 10 éves múltra tekint vissza Pápán és kezdetektől fogva nagy tömegeket mozgat meg. Idén ez már a harmadik forduló, a mai városi vetélkedőről a legjobbak legközelebb már a megyein adhatnak számot tudásukról.
- A gyerekek korábban központilag megkapták a meséket, ezt elolvasták és ma különböző feladatok segítségével adnak számot arról, hogy mennyire ismerik, értették azokat meg - mondta Váminé Molnár Emma gyermek könyvtáros. A tanulók hét feladatot kapnak, amik évek óta szinte ugyanazok, többek között villámkérdések, igaz-hamis játékok, keresztrejtvények szerepelnek a feladatlapokon.

A vetélkedő végeredménye:
1. Sajtkukacok (Weöres)
2. Aranycsapat (Weöres)
3. Kerti Törpék (Tarczy)

A megyei versengésre a Tarczyból hat, a Weöresből kettő, Lovászpatonáról egy csapat jutott tovább.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-20 22:19:25

A karácsony örömünnep - Központi ünnepség az ESZI-nél


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 22:23:00

Újabb részletek az Esteházy2035-ből


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:43:02

Lombosi Sándort Grőber Attila visszaléptette a képviselőjelöltségtől


ajánlott cikk főképe

2019-11-05 21:08:58

Szerencsének szerencséje


PÁPA időjárás